Katso ottelutärpit MUSA-otteluun!

Päivitetty: kesä 22


Ottelun alku ja henkimaailma


Kolmas peräkkäinen tappio tiputti KPV:n jo tasaisen Ykkösen hännille. Vihreä joukkue kaipaakin nyt kipeästi onnistumisia sekä niiden tuomaa uskoa, varmuutta ja nostetta omaan tekemiseen. Sunnuntaina KPV saa keskuskentälle kaipaamansa hienon kotiyleisön rajoittamattoman tuen - mikä saattaa tuoda mukanaan myös paineita. Onkin oleellista saada heti kamppailun alusta asti tekemiseen hyvä buusti, ja tätä kautta lähteä rakentamaan tärkeää avausosumaa.


Vihreä kippari


Kapteeni Sebastian Mannströmin odotettu paluu pelikentille pitkän loukkaantumisen jälkeen nähtäneen MuSa-ottelussa. Mannström tuo pelinrakenteluun luovuutta ja taitoa, sekä ennen kaikkea koko joukkueen tekemiseen uskoa ja puhtia kokemuksellaan ja esimerkillään.


Kurinalaisuus ja kaksintaistelut


Pallo-Veikkojen kuudessa ottelussa on vihelletty yhteensä viisi rangaistuspotkua, kun puolestaan Musan Salaman seitsemässä ottelussa on nähty jopa viisi ulosajoa. Tämän lisäksi MuSa on tunnetusti erittäin vahva kaksinkamppailujoukkue, joten sunnuntaina Vihreiltä vaaditaankin sekä kovaa taisteluilmettä ja -tahtoa että fiksun kurinalaista pelaamista.


Musan kärkipelaajat


Hyökkääjä Jyri Kiuru pelasi Vepsua vastaan ensimmäisen pelinsä sitten lokakuun, pohjustaen heti vahvalla pelaamisellaan ja yhdellä osumallaan porilaisten 3-0-voittoa. Oman vaaransa hyökkäyspelaamiseen tuo lisäksi yli kaksimetrinen färsaarelaiskärki John Frederiksen.

kpv logo.png