Katso ottelutärpit IF GNISTAN-otteluun!

Katso ottelutärpit illan otteluun! Ottelu pelataan Mustapekka Areenalla klo 18:30 alkaen, ja vastassa tietysti sarjakärki IF Gnistan.

Niklas Vidjeskog


Apuvalmentaja Niklas Vidjeskog otti maanantaina Kokkolan Pallo-Veikkojen päävetovastuun, korvaten Niko Kalliokosken. Parissa päivässä ei taiota suuria muutoksia, mutta seuraamme uteliaana, miten Nikke pyrkii hienosäätämään Vihreiden pelaamisen pieniä nyansseja ja tuomaan joukkueeseen uutta henkistä buustia Oulunkylän vierasotteluun.


Ricardo Duarte


Viime kaudella putoamiskamppailuun ajautunut Gnistan teki päätöksen, jota sen ei ole tarvinnut katua: joukkue kiinnitti päävalmentajakseen Ricardo Duarten – vain vuorokausi sen jälkeen, kun Vihreät olivat ilmoittaneet Miika Juntusen palkkaamisesta. Portugalilaisluotsi Duarte nosti Gnisun kuilun partaalta kuiville, ja tällä kaudella hieno lento on jatkunut: Kipinä johtaa sarjaa noin kahden pisteen ottelukeskiarvolla. Duarten miehistö pelaa ottelusta toiseen vahvalla intensiteetillä, ennen kaikkea joukkueena, hyökkäyksen pistimenä maalipörssiykkönen Douglas Caé.


Poissaolot


Siinä missä uudet hankinnat tuovat Vihreiden materiaaliin uutta virtaa, pientä päänvaivaa aiheuttavat Tommi Saarisen pelikielto sekä Haris Chantzopoulosin ja Sebastian Mannströmin pienet kolhut. Gnistanilta korttitilin täyttymisen takia pelikieltoa sovittaa laitapuolustaja Lucas Morais aka Luquinhas, joka oli kentän paras mies joukkueiden välisessä kohtaamisessa juhannuksen alla Kokkolassa.kpv logo.png