Hyväntekeväisyysottelu tuotti reilun summan Kokkolan alueen kouluille

Pallo-Veikot järjesti 15.9. hyväntekeväisyystapahtuman KPV-EIF -ottelun lomassa, ja lahjoitettavaksi kertyi jälleen komea summa lahjoitettavaksi Kokkolan alakouluille.

KPV:n järjestämä #HyväVeikkoEiKiusaa –hyväntekeväisyysottelu ja sen taustalla pyörinyt kampanja tuottivat tulosta. Tapahtuman virallisina kummeina toimivat tänä vuonna KPV:n kapteeni Sebastian Mannström, jalkapalloilijat Petteri Forsell ja Linda Nyman, sekä koulupoliisi Juha Puurula.


Kampanja yhdisti laajalti myös Kokkolan seudun yrityksiä, jotka lähtivät jälleen tukemaan tärkeää sanomaa, sekä mahdollistamaan useiden iloisten kouluryhmien saapumisen ottelutapahtumaan. Myös yleisö oli mukana, sillä jokaisesta myydystä lipusta ohjattiin osuus lahjoitettavaan kokonaissummaan.


Myytävänä oli myös hyväntekeväisyysarpoja ja kampanjan logolla varustettuja t-paitoja, jotka kasvattivat myös pottia.


Yhteensä lahjoitettavaksi summaksi kertyi 1 255,00 €. Tämä luovutetaan Kokkolan alakouluille, joissa oppilaat ovat saaneet yhdessä päättää käyttökohteen.


Aikaisempien vuosien lisäksi kampanjaa tuotiin näkyväksi pitkin kautta, ja KPV:n edustusjoukkueen pelaajat vierailivat pitkin vuotta koulupoliisin johdolla noin kahdessakymmenessä kokkolalaisessa koulussa.


Kaikista tärkeintä on jakaa sanomaa ja jatkaa yhteistä taisteluamme kiusaamista vastaan. Pallo-Veikot kiittää lämpimästi kaikkia kampanjassa mukana olleita ja muistuttaa, että #HyväVeikkoEiKiusaa!

kpv logo.png