Hyväntekeväisyysottelu tuotti muhkean rahan kiusaamisen vastaiseen työhön!

Pallo-Veikot järjesti toissa lauantaina 5.9. hyväntekeväisyystapahtuman KPV-MP -ottelun lomassa, ja lahjoitettavaksi kertyi jälleen komea summa kiusaamisen vastaiseen työhön Kokkolan alueella.

KPV:n järjestämä #HyväVeikkoEiKiusaa –hyväntekeväisyysottelu ja sen taustalla pyörinyt kampanja tuottivat tulosta. Tapahtuman virallisina kummeina toimivat artisti Jannika B, oppilaitospoliisi Juha Puurula, sekä edustusjoukkueen kapteenistoon kuuluva Jarkko Hurme.


Kampanja yhdisti laajalti myös Kokkolan seudun yrityksiä, jotka lähtivät jälleen tukemaan tärkeä asiaa, sekä mahdollistamaan useiden iloisten kouluryhmien saapumisen ottelutapahtumaan. Myös yleisö oli mukana, sillä jokaisesta myydystä lipusta ohjattiin osuus lahjoitettavaan summaan.


Aikaisemmista vuosista poiketen tällä kertaa kohteena kerätylle potille toimi Kokkolan alueen koulut. Kyseinen summa käytetään koulukiusaamista vähentäviin ja ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin. Lahjoitettavaksi kertyi huikeat 1 231,00 €.


Kokkolan kaupunki on saanut viikko sitten Unicef Lapsiystävällinen kunta –tunnustuksen vuosille 2020-2022. Lapsiystävällisessä kunnassa lasten mielipiteitä ja tietämystä omasta arjestaan kuullaan ja hyödynnetään päätöksenteossa. Tunnustuksen hakuvaiheessa kuultiin ahkerasti kaupunkimme lapsia ja nuoria. Heidän mielestään turvallinen kasvuyhteisö on yksi keskeinen lapsiystävällisyyttä tukeva asia, Kokkolan kaupungin kehittämispäällikkö Mika Sarkkinen kertoo.


Turvallisessa koulussa ja vapaa-ajan harrastuksissa on kaikkien hyvä olla. Ketään ei kiusata, eikä kukaan jää yksin. #HyväVeikkoEiKiusaa –kampanjatuella edistämme koulujen mahdollisuutta panostaa oppilaiden hyvinvointiin sekä kiusaamista ehkäiseviin toimenpiteisiin, hän jatkaa.


Kokkolan kaupunki kiittää KPV:n edustusjoukkuetta, taustajoukkoja, yhteistyökumppaneita ja kannattajia tärkeän asian tukemisesta. Mukavaa syksyn jatkoa ja menestystä pelikentille!


Myös Pallo-Veikot kiittää lämpimästi kaikkia kampanjassa mukana olleita, ja muistuttaa että #HyväVeikkoEiKiusaa.

Seuraavat yritykset olivat tukemassa kampanjaa:


kpv logo.png