Heiermann siirtyy Jaroon: Pohjanmaan Derby vaarassa! EDIT: Aprillia, syö silliä...

Päivitetty: 2. huhti 2020

Oheinen uutisartikkeli oli aprillia! Harri on Kokkolassa ja pysyy!


Maailman ensimmäisen virtuaalisen Pohjanmaan Derbyn tulevaisuus on vaakalaudalla, kun Harri Heiermann on ottanut suunnaksi Pietarsaaren Jaron.


Kokkolalainen keskikenttäpelaaja Harri Heiermann eli “Dirty” pelaa jatkossa Pietarsaaressa FF Jaron riveissä. 23-vuotiasta Harria on kutsuttu usein “ikivihreäksi”, sillä mies on kulkenut KPV:n matkassa aina junnuvuosista, 2. divarin kautta, jopa Veikkausliigaan saakka.


Heiermann oli KPV:n puolelta ensimmäinen julkistettu pelaaja keskiviikkona 8.4. pelattavaan virtuaaliseen Pohjanmaan Derbyyn, jolloin KPV ja FF Jaro ottavat mittaa toisistaan FIFA 20-videopelin merkeissä. Kahdesta pelaajasta muodostuvat joukkueet kohtaavat toisensa PlayStationin äärellä. Vaikka kyseessä onkin niin sanottu ystävyysottelu, on pelissä panoksena maine ja kunnia, ja tästä johtuen joukkueet ottavat sen erittäin tosissaan. Ottelu olisi tarkoitus lähettää suorana lähetyksenä nettiin, mutta pelataanko sitä lainkaan tuoreimpien siirtouutisten valossa?


Näillä näkymin kyllä, mutta kieltämättä tilanne vaikuttaa pahalta. Olimme jo lyöneet lukkoon, että Harri toimii avainpelaajana Pohjanmaan Derbyssä. Nyt sekä Harrin kanssa yhdessä rakennetut strategiat, että kokoonpano ovat muuttuneet täysiksi kysymysmerkeiksi. Kumpaankaan meitä edustavaan pelaajaan ei rehellisesti ole tällä hetkellä mitään ideaa, valmentaja Niko Kalliokoski kertoo.


Harmilliset uutiset eivät näytä loppuvan, sillä nurmikenttien lisäksi myös pleikkariskenessä korkealle arvostettu rautainen moniosaaja Heiermann paljastaa pelaavansa Virtuaaliderbyssä joka tapauksessa. Osana naapurikunnassa solmittua sopimusta nimittäin mainitaan, että Heiermann korvaa toisen FF Jaron pelaajista.


Näin on, Heiermann valottaa tilannetta.


Yllättävien uutisten johdosta Kokkolan Pallo-Veikot pyytää jokaista vihreäsydämistä osoittamaan tukensa. Osta pääsylippu virtuaaliseen derbyyn, pistä kotiisi kisastudio pystyyn ja kannata omiasi! Nyt sitä todellakin tarvitaan, sillä mehän ei Jarolle hävitä.


Liput myynnissä nyt: https://www.seamchip.fi/kpv


kpv logo.png