Haluatko näyttää kuuluvasi Vihreään perheeseen? - Listasimme viisi KPV Storen hittituotetta!

Jalkapallokausi alkaa olla aluillaan, ja vaikka aluksi yleisö ei paikan päällä voisikaan peliä seurata, luovat Pallo-Veikkojen fanituotteet tunnelmaa myös kotikatsomoihin. Tämä lisäksi voit ylpeästi näyttää kaduilla sydämesi sykkivän Vihreänä sekä olla valmiina kauteen, kun katsomot ovat taas kaikille avoinna.


Nyt esittelyssä on viisi hittituotetta, joiden mukaan mahtuu sekä vanhemmat suosikit sekä intoa herättäneet uutuudet.


1. Fanihuivi

Mistä erottaisikaan tosikannattajan, jos ei vanhasta kunnon fanihuivista? Tämä huivi on näyttävä tapa osoittaa tukensa Vihreälle, ja olla mukana luomassa voittavaa tunnelmaa ottelutapahtumissa. Upea fanikaulaliina on hengittävää materiaalia, joten se istuu hyvin kaulaan myös kesäaikaan.


2. Craft –huppari (vihreä)

Viime vuonna mukaan valikoimaan astunut Craftin laadukas huppari KPV:n logolla on tyylikäs ratkaisu jokaisen arkeen! Viime keväänä järjestetyn e-urheiluturnaus “Kahakka Brewery Tournamentin” virallinen mestaruushuppari jätettiin pysyvästi valikoimaan sen suuren suosion vuoksi. Laadukas materiaali takaa sen, että tämä kestää käyttöä!


3. Tupsupipo

Tupsupipo on löytynyt KPV Storen valikoimasta aina Kalahallin hiekkakentän ajoista asti... tai no ei aivan, mutta todella pitkään! Tämän klassikkotuotteen aikaisempaan versioon törmää viileämmillä säillä päivittäin Kokkolan kaduilla. Uusi ja tyylikäs tosifanin tupsupipo saapui myyntiin joulun aikaan, ja näitä on saatu postitella Pallo-Veikkojen ystäville oikein hiki hatussa (tai pipossa).


4. Kangasmaski

Kenellekkään ei ole epäselvä vallitseva tilanne, ja ainakin osittain kasvomaskit ovat tulleet jäädäkseen. Kasvomaskiakin voi kuitenkin pitää tyllillä. Tämä puuvillainen ja uudelleenkätettävä kasvosuoja on kolmikerroksinen, ja siinä on antimikrobi-käsittely. Pieneen tilaan ja hygieenisesti yksittäispakattu maski voidaan pestä pesukoneessa. Sen joustavat korvaremmit takaavat käyttömukavuuden.


5. Tikkitakki

Tämä tuote on L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N. Laadukasta tikkitakkia on nähty kokkolalaisen jalkapallokansan yllä vuodesta toiseen. Se kilpaileekin KPV Storen kautta aikain myydyimmän tuotteen tittelistä!

Kaikki yllä listatut hittituotteet ja enemmän löydät tietysti Vihreän omasta fanikaupasta KPV Storesta: http://kpvstore.fi/


kpv logo.png