Feelia Oy on KPV:n pääyhteistyökumppani

KPV ja Feelia Oy ovat solmineet ennen kauden alkua pääyhteistyökumppanuus-sopimuksen.


Feelia on tuoreesti ajatteleva vastuullinen valmisruokavalmistaja, joka tarjoaa laadukasta, pääasiassa kotimaisista raaka-aineista tehtyä ruokaa kouluihin, päiväkoteihin, hoivaan, liikenneasemille, lounasravintoloille ja koteihin. Käsityönä valmistetut ruoat ovat hyvin säilyviä ja vaivattomia käyttää Feelia Oy:llä on kaksi tehdasta Suomessa, toinen Pyhännällä ja toinen Kokkolassa.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen...

- Feelia Oy on ollut edustusjoukkueen matkassa jo useamman vuoden, on loistouutinen saada Feelia mukaan yhdeksi pääyhteistyökumppaneista. Käytännön yhteistyön esimerkkejä Feelian kanssa ovat KPV klubilla tapahtuvat pelaajien päivittäiset ruokailut, ottelutapahtumassa Feelia VIP ruokailut ja meidän 10Paikka-baariin uutuutena tuleva sormisyötävä. Feelia Oy:n valmistama ruoka on kotimaista, vastuullista ja terveellistä. Meidän ottelutapahtumamme sormisyötävä valmistetaan Kokkolassa ja muut tuotteet Pyhännällä, joten kyseessä voidaan sanoa olevan paikallinen toimija, kertoo Mika Liedes.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen...

Feelia Oy:n toimitusjohtaja Jukka Ojala kertoo:

- Olemme iloisia yhteistyöstä KPV:n kanssa. Meillä on hyvä ja laaja yhteistyö sekä ottelu tapahtumissa ja KPV:n markkinoinnissa. Feelia Vip tuo hyvää näkyvyyttä otteluihin ja vahvistaa Feelian tunnettuutta Kokkolassa ja laajemminkin.


- Jalkapallo lajina ja on mielenkiintoinen ja tunteita herättävä, joten on mahtavaa olla mukana tässä lajissa sekä katsojana että myös yhteistyökumppanina mahdollistamassa KPV:n matkaa takaisin Veikkausliigaan.

kpv logo.png