Craft KPV:n pääyhteistyökumppaniksi!


Urheilu- ja vapaa-ajan asusteita valmistava Craft on tulevat kolme vuotta merkittävällä panoksella tukemassa Kokkolan Pallo-Veikkojen edustusjoukkueen toimintaa.

”KPV on meille erittäin mielekäs kumppani tuomaan näkyvyyttä Craftille meille erittäin tärkeässä lajissa jalkapallossa. Seura on kokonaisuutena erinomaisesti hoidetun urheilupuolen lisäksi kovassa nosteessa yhteisöllisyydessä ja kaupallisten asioiden kehittämisessä. Futisbuumi on tällä hetkellä kovalla tasolla Keski-Pohjanmaalla ja meille on kunnia olla osaltamme kehittämässä ja tukemassa tätä, sekä edesauttamassa joukkueen nousua takaisin pääsarjatasolle. KPV:n sekä sen taustayhtiön asiat on hoidettu erittäin mallikkaasti ja sen myötä tämä on Craftille imagollisesti hieno kumppanuus.” Jussi Lehmusvirta, Craftin tuote- ja brändivastaava, kommentoi yhteistyösopimusta.


Myös Kokkolan päädyssä sopimuksesta ollaan innoissaan.


”Craftin Jussin kanssa yhteistyön aloittaminen on sujunut jouhevasti ja Craft / Trexet Finland on seuraavan kolmen vuoden ajan yksi KPV edustuksen pääyhteistyökumppaneista. Craft tulee näkymään meillä myös fanituotekaupassa ja tulevan kauden 2020 pelipaita julkaistaan joulukuussa. On kunnia aloittaa yhteistyö laadukkaan tuotemerkin kanssa kohti Veikkausliigaa.” kertoo puolestaan KPV Yhtiöt Oy:n Mika Liedes.

kpv logo.png