CABB Oy on #HyväVeikkoEiKiusaa-pääyhteistyökumppani

Kokkolan suurteollisuusalueella toimiva CABB Oy on yhdessä KPV:n kanssa taistelemassa kiusaamista vastaan.

Olemme olleet yhteydessä CABBin toimitusjohtajaan, Ari Venniseen, joka kertoi yrityksestä, sen arvoista ja miksi juuri he halusivat lähteä mukaan.

– Vastuullisuus on yksi pääarvoistamme CABBilla ja haluammekin olla mukana #HyväVeikkoEiKiusaa Kampanjassa yhdessä koko henkilöstömme voimin. Kiusaaminen on iso ongelma kouluissa, ja se täytyy saada loppumaan. Jokaisella lapsella ja nuorella täytyy olla oikeus ja mahdollisuus käydä koulussa ja harrastuksissa ilman että kohtaa kiusaamista. Me CABBilaiset olemme jyrkästi kaikkea kiusaamista vastaan, niin kouluissa, vapaa-ajalla kuin työelämässäkin.

CABBilla on Kokkolassa n. 230 työntekijää ja lisää rekrytoidaan tämänkin vuoden aikana mittavan investointiprojektin myötä. Investoinnit uuteen tuotantolinjaan vuosina 2021-2022 ovat noin 40 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä rekrytoidaan kaikkiin henkilöstöryhmiin. Osaava henkilöstö on CABBin suurin voimavara.

Myös KPV:n puolella ollaan mielissään, Mika Liedes kommentoi alkanutta yhteistyötä:


– On hienoa saada omistautunutta porukkaa mukaan vaikuttamaan näin tärkeän asian puolesta. Tunnen aitoa iloa ja ylpeyttä, että myös suurteollisuuden puolella ymmärretään tätä toimintaa ja ollaan valmiina toimimaan.

—————————————————————————————————————————

Kokkolan Pallo-Veikkojen edustusjoukkue on vahvasti mukana koulukiusaamista vastustavassa toiminnassa. Halusimme tuoda teeman näkyväksi koko kaudeksi, kampanja tulee näkymään vahvasti myös KPV Edustuksen viestinnässä ja markkinoinnissa.

Tavoitteemme on, että KPV edustuksen kaikki pelaajat sitoutuvat kampanjaan

ja näyttävät omalla käytöksellään esimerkkiä koulukiusaamista vastaan.

KPV edustuksen pelaajat kiertävät koulupoliisi Juha Puurulan kanssa Kokkolan

alakouluissa kertomassa #HyväVeikkoEiKiusaa-kampanjasta ja kiusaamisen vastaisesta toiminnasta. Lisäksi pelaajat kertovat kiusaamista vastustavasta kampanjastamyös omissa juniorikummijoukkue tapaamisissa.

​Kampanja huipentuu syksyllä pelattavaan hyväntekeväisyysotteluun. Ottelussa kerätyistä varoista lahjoitamme paikallisten koulujen kanssa yhteisesti sovittuun kohteeseen. Kampanjan julkistettuja suojelijoita ovat tällä hetkellä koulupoliisi Juha Puurula, KPV:n edustusjoukkueen kapteeni Sebastian Mannström, KPV-kasvatti Petteri Forsell ja CABB Oy.kpv logo.png